Bemutatkozás

Bogdán Mátyás kerámia készítő, tervező és kályhás vagyok. 1986 óta készítek díszkerámiát, konyhai használati kerámiát, 2000 óta kályhacsempéket. Használati edényeim magas tűzű hőálló agyagból készülnek, ólommentes mázzal.

bogdankeramik 15
bogdankeramik 10

Korongozáskor törekszem az egyszerű, esztétikus, szép ívű formákra, mert tudom azt, hogy egy szépen megkorongozott tárgyra ránézni is öröm. Ezt az örömöt szeretném átadni minél több embernek, megmutatva, hogy a régmúlt időkben használt edények a mai napig egy modern konyhában is megállják helyüket, hosszú ideig díszei otthonunknak. A mai fogyasztói világban az állandóságot képviselik, lehetőséget adva arra, hogy életünk részeivé váljanak.

Munkám során törekszem arra, hogy minőségi alapanyagokból esztétikus, használható, szerethető tárgyakat készítsek. Látom azt, hogy a ma emberének egyre nagyobb szüksége van az egyediségre, kezd idegenné válni a tömegtermelés, unalmassá a folyamatos fogyasztás. Igénnyé vált a fentarthatóság, a praktikum és esztétikum. Kérem fogadják szeretettel és tekintsék meg weboldalamat!

Maradjunk kapcsolatban!

Nem küldünk spam leveleket! További információ az Adatkezelési tájékoztatóban!